Историческа НОЩ на автокласиката в МУЗЕЯ

Rate this post

Loading

Историческа НОЩ на автокласиката в МУЗЕЯ е уникална по рода си вечерна изложба на класически автомобили. В двора на Национален исторически музей – Бояна ще бъде организирана от нашите приятели от Автомобилен ретро клуб Авангард. На 15.05.2021 от 19:00ч. до 22:00ч елате и се запознайте с едни от най-редките автомобилни класики в България.
Историческа НОЩ на автокласиката в МУЗЕЯ е едно класно събитие с осветление, джазова музика, чеврен килим, шампанско и много други. Събитие напомнящо на изящните конкурси за елегантност. Лимитирано участие в конкурсната програма на 50 подбрани автомобили с покани, допуснати в двора, както и масово участие за всички останали притежатели на класически автомобили на отделения за целта плац пред портала на музея.
С подкрепата на Столична община район „Витоша“ и любезното домакинство на НИМ- Бояна. Както обикновено на наши събития – вход СВОБОДЕН за всички зрители.* Разбира се екипа на 360carscan ще подкрепи организаторите и ще даде награди на най-атрактивните участници. Останете с нас и следете за още новини около това събитие.

Историческа НОЩ на автокласиката в МУЗЕЯ