360carscan.com партньор на mobile.bg

5/5 - (19 votes)

Loading

Да си партньор на mobile.bg , това е изключителна отоговорност. Нашият екип постигна това за да Ви даде уникален шанс за представяне в най-големият сайт за продажба. От днес 360carscan.com е партньор на mobile.bg. Сега може да се възползвате от интерактивна обява. Вече не е нужно да качвате колажи, за да покажете повече от това, което продавате. Достатъчно е да изберте фото сесия за вашето МПС. След което да го снимате в нашето фотостудио и можете да качите директно във вашата обява всички професионални снимки, звук и панорама. Повече от 100 кадъра в една презентация. Преминете на друго ниво в продажбите. Винаги еднакво високо качество. Без значение от сезона и метерологичните условия. Без аналог в България. Единствено при нас. Свържете се с нас и се запознайте с нашияте услуги.

партньор на mobile.bg

Всяка обява има нужда от сниммки, за това ще Ви предоставим всички обработени (форматирани) готови за качване сниммк. Необходимо е да изберете само 17 от тях. Не е нужно да правите колажи. Не нужно да обработвате допълнително. Нужно е само да качите нашият специален линк в посоченото място. Вижте картинката по долу.

партньор на mobile.bg

Когато поставите линка в това поле, вие получавате не само статична обява със 17 снимки, а истинско виртуално пътешествие вътре и отвън вашият автомобил. Всеки потенциялен копувач, ще може да седне вътре, да разгледа десетки снимки от интериора и екстериора. А ако звука на вашето превозно средство е отличаващ се, то тогава в виртуалнара реалност ще го чуят все едно са пред колата.

VR360

Това е новият метод, вече известен в цял свят. Голяма част от компаните в чужбина се ориентираха към този тип представяне. Дали заради Глобалната пандемия, дали заради развиващата се технология? Не можем да кажем кое ги е мотивирало. Можем обаче да кажем , че само при нас, можете да намерите такава услуга. Няма друго място в цяла България където да съживят онлайн вашият автомобил или мотор и то по такъв впечатляващ начин.

VR360 vs VIDEO

Що се касае за разликите + и – между двете системи, смело можем да кажем, че VR360 продава автомобили по добре от VIDEO. Вероятно ще попитате защо? VIDEO форматите, често се снимат с ниско качество, отделно за да споделиш видео в Mobile.bg трябва да имаш youtube канал. За да може да споделиш клип с голямо качество в youtube, трябва да отговаряш на определени условия. Това вероятно за обикновени търговци е невъзможно. По скоро трябва да си Влогър или нещо подобно. Колкото VR360 снимките са с висока разделителна способност и се интегрират директно в обявата без да бъдат смачкани от нашия или сайта на Mobile.bg. Затова бихме казали По-добре качествени снимки от колкото лош видео клип.