Как да продадем колата по-лесно: Любопитна „екстра“ в mobile.bg (ВИДЕО)

Rate this post

Loading

Интересна статия за нашата услуга излезе от сайта на нашите партньори. fakti.bg Само за два дни новината беше прочетена от над 30 000 читатели. Това показва интереса към това, което правим. Нашето фото студио София разполага с професионална фотосесия, разработена за автомобили и мотоциклети без аналог в България. Услуга, която в момента се предлага само в София но се надяваме скоро да можем да предложим и в други градове.

фото студио София

Когато ти трябва специализрано фото студио София сме насреща.

Трудно би могъл да сбъркаш наши снимки в интернет. Това което ни отличава е че само нашите автомобили са снимани във фото студио. На всички останали автомобили можеш да видиш, различен фон, одблясъци и какво ли още не. За нас е важно да няма излишна ифнормация на снимката. Това е като да четеш новини с реклами. На кого му пука за рекламите в този момент? Ти искаш само най-важното. Точно за това създадохме тази услуга. Заради теб! Да спестим време и услия.

Използваме ли фотошоп? Отговора е НЕ!!!! Нашите снимки се преработват единствено за достигане на истински цветове и контрасти. Не крием нищо от дефектите. Няма и да го направим.

Знаем, че сега нашето фотостудио се намира само в София, но въпреки това имаме клиенти от Перник, Пловдив и други близки до нас градове. За нас е важно да се развиваме според нуждите на нашите клиенти. Затова се стремим и искаме да продължаваме да правим нашата услуга по-достъпна. Вероятно това ще се случи в края на тази година. Ако всичко което прочетохте до тук ви се струва смислено, може да се свържете с нас и да получите персонална консултация. С радост бихме отговорили на всички ваши въпроси. Защо да губите повече време в чистене, подготовка и снимки. Елате и вижте как го правим, ако не ви хареса няма да платите.