Classic Vitosha Trophy 2022 СНИМКИ

Rate this post

Loading

От 09 до 10.04.2022 година се проведе Classic Vitosha Trophy организарано от Ретро клуб Авангард. Едно състезание за класически автомобили по отворено трасе. За двата дни всички 50 екипажа трябваше да минат през различни етапи. Някой от тях бяха за прецизно шофиране, а други за точно време в отстечка. Нашият екип беше на терен за да проследи от близо и да докемнтира случващото се.

През следващите няколко дни ще споделяме всичко което нашата камера успя да улови в нашата страница @360carscan като отново сме разделили снимките в различни категорий. За нас беше изненада да видим толкова стегнати екипажи с толкова различна техника. Най-отличителен беше екипажа с почти сто годишен автомобил.

Макар през първият ден температурата да наближаваше 25 градуса, всички автомобили успяха да финишират успешно. Това обаче не остана така през вторият състезателен ден. Тогава температурите спаднаха до едва 3 градуса и времето беше истинско предизвикателство за всички екипижаи. Управителя на ретро клуба сподели на награждаването, че „вероятно вие сте единствените състезатели стартирали през лятото и финиширали през зимата и то само за два дни“

Следете нашата страница за още снимки има какво да се види

ПОГЛЕД ОТ БОКСА
ПОГЛЕД ОТ СТАРТА
ПОГЛЕД I Check Point
ПОГЛЕД ОТ СЕПАРЕВА БАНЯ I Ден
ПОГЛЕД ОТ ВЛАДАЯ
ПОГЛЕД ОТ ФИНАЛА

БОНУС МЕМЕТА В СТИЛ КОМИКС