МОТО ЕКСПО СОФИЯ 2022

Rate this post

Loading

От 15 до 19 Aприл 2022 в Арена Асикс гр. София се проведежда МОТО ЕКСПО СОФИЯ 2022 единственото специализирано Мото изложение в България, след близо 3 годишно прекъсване. За радост на посетители в гр.София , организаторите са подготвили изключително разнообразно представяне на световни брандове.

МОТО ЕКСПО СОФИЯ 2022

Посетители имат възможността да се запознаят с най-новите модели на пазара в страхотни цветове и разновидност от двигатели. Тук обаче е редно да кажем, че освен стандартните бензинови агрегати не липсваше и голямо разнообразие от Електрически мотори.

МОТО ЕКСПО СОФИЯ 2022

За любителите на мото спортовете има и голямо разнообразие от екипорвка и аксесоари. Пред различните щандове на вносителите можете да получите допълнителна информация за техните продукти и отстъпки.

КАКВО НОВО?

Освен традиционните мотоциклети можете да разгледате АТV, Скутери и мотопеди, както и на свързаните с тях аксесоари, консумативи и принадлежности.

Едно от нещата, които истински ни зарадва беше представените Електрически колела-мотори на Бълградска компания EMB.Bg. За нас е изключително удоволствие да видим сред водещи световни компании да застават български производители.

EMB.Bg

В щанда на RAM MOUNTS можете да видите и небезисвестния мотор на CHT Motovlog, на който направихме детайлно заснемане преди време.

CHT Motovlog

Освен всички консумативи, каски и прочие може да посетите и щанда на RYMAX, за да се запознаете с видовете масла предлагани в България. Тази марка от скоро се представя у нас, но личните ни наблюдения са, че е изключително качествена и добре ценово ориентирана.

Rymax Lubricants

Пред щанда на  APRILIA можете да се насладите на изключителни спортни модели.

APRILIA


BMW MOTORRAD дебютира с два изцяло нови модела, като единият е Напълно Електрически.

MW MOTORRAD

Разбира се марката CAN-AM не остана далеч от нашият обектив с техните неповторими бъгита.

Компанията GASGAS впечатлява с истинските си рали модели, а на техният щанд може да се докоснете до състезателен мотор участвал в Истинско рали.

HARLEY-DAVIDSON и INDIAN са направили един спектакъл на две колела. Двете марки отново с изключително представяне. Макар и в непрекъсната конкуренция, както в България, така и в Америка можем да кажем, че внимание не липсваше и на двата щанда.

Освен това можете да видите марките MOTO GUZZI, PEUGEOT, PIAGGIO, POLARIS, RIEJU, ROYAL ENFIELD, SEA-DOO, SILENCE, SUR RON, SUZUKI, TRIUMPH, VESPA, YAMAHA, ZERO MOTORCYCLE и други.

Ако все още не сте посетили МОТО ЕКСПО 2022 трябва да го направите преди 19:00 ч на 19 Април. Отделете си повече време. Има какво да видите, а защо не и да купите.