Луда надпревара Костинброд 14 и 15 май

5/5 - (1 vote)

Loading

За трета поредна година ще се проведе едно от най-зрелищните авто събития в България Луда надпревара Костинброд на 14 и 15 май.

Луда надпревара Костинброд 14 и 15 май

Както всяка година събитието Луда надпревара и това в гр.Костинброд е под наслов Спри агресията на пътя. Този формат дава силна доза адреналин на участниците в борбата за 1 място и голямата награда.

луда надпревара Костинброд 2022
Архивна снимка от Луда Надпревара в гр. София

Освен това публиката може да се наслаждава на множество атрактивни изпълнения от стънт до мачкане на автомобили.

Луда Надпревара в гр. Костинброд  Стънт
Архивна снимка от Луда Надпревара в гр. София Стънт

За добрата атмосфера се грижат и всички партньори на събитието като предоставят награди за публиката и много изненади за най-малките посетители. Тази година организатора ще проведе три такива събития в различни дати и места в района на гр. София. Ако искате да станете част от Авто гладиаторите , може да научите как от техният сайт.

През предходните години имаше и доста атрактивни изпълнения за Авто маниаците както и не без известната автомивка, която се радваше на голям интерес. Дали тази година ще имаме възможността да видим отново някой мръсен автомобил това засега остава скрито от организатора. Но най-добре посетете събитието и вижте какво Ви е подготвил.

Нашият екип от фото студиото отново ще е на терен за да покаже най-интересното от всеки един етап. Останете с нас и следете нашата ФБ страница за новини и снимки от това събитие.

ОТИДЕТЕ НА СЪБИТИЕТО ВЪВ ФБ

КУПИ БИЛЕТИ ОТ ТУК