Boys of Hell Moto Rock Fest Pazardzhik

5/5 - (1 vote)

Loading

Boys of Hell организираха първият Moto Rock Fest в град Пазарджик. Едно различно мото събите, с интригуваща програма и вкусна храна за гостите. Стънт групата Extreme Attack показа завидни умения с мотори. Освен това за всички посетители имаше и разнообразни тениски, ключодържатели и мото аксесоари.

Boys of Hell Moto Rock Fest
Boys of Hell Moto Rock Fest проведе и конкурс за Къстъм мотор избран от публиката.

Наградата за къстъм мотор бе подсигурена от Nomadcustom като те подариха кожена седалка. С много бира, музика, изтъркани гуми и шумни прекъсвачи ще запомним този събор. Всичко това може да видите в нашият репортаж.

Безпорно добре организиран и разнообразен беше този мото рок фест в Пазарджик. Гостите на събора имаха възможността да се запознаят от близо и с къстъм моторите на Cafe Racer Club – Bulgaria. На тяхният щанд можеше да се видят няколко различни Кафета като един от тях се открояваше с ярко червен цвят.

За всяко интересно събитие ще пишем в нашата секция Новините Днес. Ако искате да отразим Вас или събитие организирано от вашият клуб, може да се свържете с нас на посоченият телефон или имейл адрес.

Нашият YouTube канал е създаден за да показваме вашите събития. Абонирайте се за него и ще можете да следите всичко което правим.