Skoda 100

4.9/5 - (16 votes)

Видяно 327 , видяно днес 3 

Loading...
×
+

Този автомобил вероятно ще промени възгледите Ви за нестандартна визия. Истината е че собственика на тази Skoda 100 от 1976 е вложил много усилия и труд. Това не е изоставена кола на произвола на съдбата, а прецизен проект създаден да радва. Автомобила се появява за първи път през далечната 1969 като наследник на 1000MB. Този модел е произвеждан малко над 1.3 милиона броя. Автомобил предназначен за семейна кола, остава дълго в сърцата на хората.

Skoda 100
Макар двигателя на Skoda 100 да е едва 45к.с се справя добре в този автомобил

По време на тази фото сесия, записахме и кратко видео с нейният собственик. Това видео скоро ще можете да гледате във нашият YouTube канал, където ще научите:

  1. Какво е да караш такъв автомобил всекидневно?
  2. Как се справя с поддръжката му?
  3. Как е започнало всичко това?

И още доста интересни факти около останалите автомобили в гаража му.

ЛЯТО 2022


Уважаеми приятели, клиенти както всички Вас така и нашият екип има нужда от почивка. Поради тази причина считано от 15.08 до 31.08 фото студиото ще работи само с предварително записани часове минимум ден на пред. Това ще гарантирана възможността да отделим нужното внимание за всеки клиент дори и в намален състав. Резервационната система в сайта ще Ви ориентира за всичко необходимо което трябва да направите за да запазите час. Желаем на всички Вас весели и слънчеви дни.

This will close in 200 seconds