DeSoto легендата оживява

5/5 - (1 vote)

Loading

В тази статия ще ви разкажем за една семейна история около това Desoto. Историята на Цирк Колозеум и неговият представител Мони Колев започват преди повече от три поколения циркови артисти. Мони Колев застана пред нашата камера и даде това интервю, за да разкаже как това Desoto е закупено от легендарният Български състезател Дан Колов. Освен това Мони Колев е и колекционер на други интересни ретро автомобили. Повече за неговата история и какво се случва под купола на Цирк Колозеум може да научите от трите серии посветени на него.

Мони Колев разказва за Desoto и Цирк Колозеум

Едно от неща които можем да добавим за този автомобил е именно факта, че ежедневно се движи по пътя. Освет това може да се види и на състезания.

Desoto
Автомобилът на Цирк Колозеум в двудневна надпревара

За всяко интересно събитие или среща ще пишем в нашата секция Новините Днес. Ако искате да отразим Вас или събитие организирано от вашият клуб, може да се свържете с нас на посоченият телефон или имейл адрес.

Нашият YouTube канал е създаден за да показваме вашите събития и истории. Абонирайте се за него и ще можете да следите всичко което правим.