Mercedes Benz 560SE

5/5 - (1 vote)

Видяно 204 , видяно днес 3 

Loading...
×
+

Макар и излезнал от употреба, този Mercedes 560SE все още напомня за себе си и славните години служба. Автомобила от снимките е изключително рядък и е произвеждан в малко над 1500 бройки. Като дипломатически автомобил е возил не малко важни личности и това го прави още по интересен. Характерно за Немските заводи и върховият модел на тази S Classa мотора е 5,6 литров и за онези времена е бил доста впечатляващ.

Mercedes 560SE
Комфортни седалки и много простраство в купето на Mercedes 560SE

Особенното при този автомобил е не само късата база но и индивидуалният зелен цвят. Очевидно поръчката е правена от смел държавен служител за да се различава от скучните черни лимузини.

Всеки автомобил от секция Ретро се представя индивидуално и във ФБ страницата ни.

ЛЯТО 2022


Уважаеми приятели, клиенти както всички Вас така и нашият екип има нужда от почивка. Поради тази причина считано от 15.08 до 31.08 фото студиото ще работи само с предварително записани часове минимум ден на пред. Това ще гарантирана възможността да отделим нужното внимание за всеки клиент дори и в намален състав. Резервационната система в сайта ще Ви ориентира за всичко необходимо което трябва да направите за да запазите час. Желаем на всички Вас весели и слънчеви дни.

This will close in 200 seconds