Една история за Шкода 100

5/5 - (1 vote)

Loading

Костадин Кузмов и неговата Шкода 100 застанаха пред нашият обектив за да ни разкаже повече за това как е започнало всичко. Освен мечтател още на 13 години започва с регистрацията си в Шкода Форума. В епизода ще чуете как е ходил на сбирки, събори и куп други интересни факти. Днес тази Шкода 100 се радва на голям интерес в различни автомобилни среди. Вижте епизода и чуйте цялата истроия на Костадин Кузмов.

За Шкодата с любов разказ от преживяванията на Костадин Кузмов.

Тази и още такива истории ще бъдат цел на нашето предаване за напред. Надявам се да ви харесва това което правим. Стараем се всяко следващо интервю да бъде все по добро и по интересно за вас.

Шкода 100
Тази Шкода 100 може да намерите в секция Ретро и да я разгледате в детайли.

Не пропускайте да се абонирате за нашият канал в YouTube където ще можете да следите нашите участия в различни събития. Освен събития може да чуете и историята на различни колекционери и създатели. Още новини може да четете тук.

Ако смятате, че имате какво да ни разкажете и Вие за вашият автомобил или мотор, може да се свържете с нас на имейла. С радост бихме сподели и вашата история по този начин. Всеки е добре дошъл.