Opel Corsa Club BG – 6 национален събор с.Дебнево

5/5 - (1 vote)

Видяно 50 , видяно днес 4 

По традиция последната седмица на Юли се провежда Националният събор на Opel Corsa Club BG. Тази година клуба организира това събитие за шести пореден път. През целия ден пристигаха автомобили от цялата страна за да вземат участие в събора. Естествено за такъв събор имаше и автомобили от останалите модели на Opel като някой от тях бяха доста подготвени за съборните конкурси. Като цяло игрите бяха разделени на няколко групи, за посетители и за автомобилни състезания. Повече за това как протече Събора може да видите в репортажа ни.

Opel Corsa Club BG

Един от най-емблематичните атомобили на таз годишният събор беше подготвен от организаторите като специялна изненада за публиката.

Opel Corsa Club BG
Да си Българин е чест!

Не пропускайте да се абонирате за нашият канал в YouTube където ще можете да следите нашите участия в различни събития. Освен събития може да чуете и историята на различни колекционери и създатели. Още новини може да четете тук.

ЛЯТО 2022


Уважаеми приятели, клиенти както всички Вас така и нашият екип има нужда от почивка. Поради тази причина считано от 15.08 до 31.08 фото студиото ще работи само с предварително записани часове минимум ден на пред. Това ще гарантирана възможността да отделим нужното внимание за всеки клиент дори и в намален състав. Резервационната система в сайта ще Ви ориентира за всичко необходимо което трябва да направите за да запазите час. Желаем на всички Вас весели и слънчеви дни.

This will close in 200 seconds