Луда надпревара 24.09.22

5/5 - (2 votes)

Loading

За поредна година и по традиция състезанието Луда надпревара отбеляза финала на 2022 година в град София. И този път не липсваше адреналин и много смачкани автомобили. Освен това организаторите се бяха погрижили да има много изненади, награди и развлечения за публиката. Това автомобилно състезание се провежда под наслов СПРИ АГРЕСИЯТА НА ПЪТЯ СТАНИ ЕДИН ОТ НАС. Може да видите целият репортаж от първия ден във видеото по долу.

Репортаж от 1-ви кръг на финалната битка на Луда Надпревара

Както вече видяхте от Видеото, гладиаторите се опитваха да предпазят своите автомобили максимално и да ги запазят за 2-рият ден. Въпреки това не липсваха епични сблъсъци и тотализрани автомобили. За публиката най-голяма изненада остана участието и на единствената жена. Въпреки всички очаквания Тя се представи повече от добре и показа завидни умения да избягва тежки удари на своят опонент.

#Сприагресиятанапътястаниединотнас #автовлог #автогладиатори #автомобилно_шоу

Видео : Фото студио 360carscan

Не пропускайте да се абонирате за нашият канал в YouTube където ще можете да следите нашите участия в различни събития. Освен събития може да чуете и историята на различни колекционери и създатели. Още новини може да четете тук.

Луда надпревара