Opel Astra GSI c20xe

5/5 - (4 votes)

Loading

Loading...
×
+

Макар 90-те година да отминаха отдавна, все още си спомняме за славната Opel Astra GSI c20xe. Макар този модел да не е актуален за много от сегашните подрастващи, хората от онази епоха помнят уличните гонки. Всеки чакаше петък вечер да се съберем на някое право място и се почваше. Вечното дерби не беше само ЦСКА – ЛЕВСКИ, а и Opel Astra GSI Vs VW Golf GTI. Така и не разбрахме коя кола беше по бърза но времената бяха близки и все имаше изненада за почитатели на нощните събития.

Opel Astra GSI c20xe
Двигателя на Opel Astra GSI c20xe с мощност 150кс и максимална скорост от 220км/ч

И този модел не беше пощаден от различни Тунинг майстори, доработки и какви ли не светещи и озвучителни системи. Днес вече е почти невероятно да срещнете Оригинален екземпляр в добро състояние. Освен това характерно за тогавашните Опели и този не е пощаден от времето. Тук там може да се намерят дребни ръждички защото в годините са полагани доста грижи за да бъде съхранен. Лошото е че доста от тези екземпляри не са били спасени и са се превърнали в кенчета за Бира.

Ако и вашата кола искате да бъде снимана по този начин, запазете си час с този ваучер . Може да ни последвате и във ФБ страницата ни.