АвтоИконом партньор на 360carscan

5/5 - (1 vote)

Loading

Когато Автоиконом се срещна с нас знаехме, че това ще създаде Ново партньорство между две иновативни компании. Точно затова нашите нови партньори добавиха нашите фото услуги към мобилното си приложение. Сега всеки потребител на Автоиконом може да поиска подробна фотосесия на своя автомобил. Вярваме в успеха на нашето партньорство и се надяваме услугата да става все по-популярна в България.

Автоиконом
С приложението на Автоиконом може да управляте своя автопарк само чрез телефон.

Автоиконом е Стартъп компания която предлага мобилно интелигентно решение за управление на автопарк с един или повече автомобили. Всеки потребител на услугата може да заяви чрез своят телефон различни услуги свързани с неговият автомобил.

Когато достъпите в мобилното приложение трябва да направите кратка регистрация и след това може да започнете да управлявате своят автомобил. Следите в реално време всички необходими документи, сервизна книжка, обслужване. Освен това компанията е разработила модул за напомняне. Така няма да пропуснете вноска по каско, граджданска или да направите ГТП. Ако имате доверен сервиз за вашето масло или гуми те ще Ви изпратят и напомняне когато наближи време за сезонна смяна или обслужване.

Погрижете се за вашият автомобил и не пропускайте важните неща свързани с него.

Мобилното приложение е налично за Andorid и IOS