Mercedes-Benz

Професионално заснемане на всички модели Mercedes-Benz. Ако искате да сте различни. И да намерите точният модел за вас, нашата система ще Ви помогне в избора на автомобил.

Всеки автомобил има нужда от добро представяне. Но когато марката предлага толкова красиви детайли, се нуждаете от нещо повече от снимки с телефона.

Mercedes-Benz

Тази фото сесия може да даде пълна представа за автомобила. Ако просто искате да гледате красиви автомобили може да ни последвате и във нашата ФБ страница.

Защо да снимам колата си при вас?

Отговорите на този въпрос могат да бъдат много и различни. Въпроса е дали искате да покажете нещо различно на хората около вас. Нашите снимки не са просто снимки, това е цяла презентация. Говорим за 360 градуса въртене, отваряне на врати. Влизане в интериора все едно сте в компютърна игра. Това звучи ли ви интересно? А вие можете ли да го направите сам? НЕ това изисква много време и специално създаден софтуер. Нашата система работа за Вас. Нашият екип е обучен и всеки ден трупа опит в нещо което Вие ще направите веднъж и вероятно няма да постигнете желаният резултат.

Всеки знае марката Mercedes-Benz, защо да се старая?

Точно защото тази марка е толкова известна, имате нужда от различни снимки. Ако всички автомобили на пазара са еднакви, кое ще накара потребителя да отвори точно твоята обява? Единствено възможността да разгледа колата в пълният и блясък. Това е което правим тук. Показваме блясъка на вашата кола. Но не само със 17 снимки . Тука резултата от 30 минути работа се измерва от над 150 кадъра в един линк. Само този метод може да ви даде пълно усещане от автомобила. Имате 20 менюта в навигацията, кое ще снимате първо? За нас това не е проблем, снимаме всички 20 и остава да продължим на татък. Не сме ограничени във броя снимки. А системата ни позволява да внедрим всички снимки директно във вашата обява. Трябва ли ви още информация за това. Може да видите нашият клип: как работи?

Как мога да видя презентация?

На всякъде по всяко време стига да имате телефон, таблет или компютър с достъп до интернет. Тази презентация е достъпна за разглеждане от всяка точка на света. Няма ограничение в мобилната версия. Не е нужно да инсталирате нещо допълнително. Достатъчно е да отворите линка и почвате да разглеждате. И да това няма реклами в садържанието, прекъсвания и дразнещи банери. Оставете VR-a да се зареди и от там на татък може да правите всичко с него.