Продуктова фотография за Предмети

Продуктовата Фотография е един зашеметяващ начин да покажеш това което продаваш. Но когато е представено и с 360 градусови снимки за онлайн магазини и каталози, тогава клиента е убеден в това което избира. Ние ви предлагаме Предметна фотография за интернет магазини. 360° Продуктова Фотография. Въпреки факта, че сме специализирани в Авто мото фотография 360, за всички вас можем да предложим и Продуктова фотография на различни артикули за Онлайн магазин. На тази страница ще ви покажем няколко различни презентации и възможна функционалност.

Кога ми е необходима Продуктова фотография?

За да ви отговорим на този въпрос бихме казали следното:
“Вие сте търговец или дизайнер- нужно ви е продуктово снимане!”

Но защо??? Аз мога и сам да снимам продуктите си с телефона….
Напълно е възможно да е така, не се съмняваме в това. Но имате ли достатъчно време? А подходящ фон? А техника? А умения за обработка и форматиране?

Защо не се концентрирате в продажбите си? Защо не оптимизирате процеса на обслужване? Вероятно можете да обърнете повече внимание на вашите клиенти, когато не се занимавате със снимки. В нашето студио даваме комплексно решение на всички проблеми. Имаме необходимото време за да покажем най-доброто от вашият продукт. Имаме необходимата техника и компетенция. Имаме наличен софтуер за Виртуална реалност . Имаме и супер любезни служители, които са готови да Ви изслушат и да намерят най-правилната стратегия за вашият продукт.

Колко струва фотография на един продукт?

А вие колко бихте платили? Всяка единична цена за продукт може да варира от 10лв до 50лв в зависимост от това което искате. Можем да Ви дадем точна оценка за това което продавате, след разговор с нас. Можем да кажем, че цената се определя от брой кадри и времето за постигане на желаният ефект. Понякога 1 снимка може да отнеме часове подготовка, а в същото време да представи най-доброто от продукта.

За колко време стават снимките?

Времето за обработка е стандартно и отнема до 1 работен ден. Времето за заснемане на продукт зависи изцяло от времето необходимо за подготовка. При нашата система за визуализация може да се постигнат до 5 различни функционалности в 1 презентация. Тоест ако снимаме прахосмукачка с различни накрайници, можем в рамките на една фото сесия да покажем всички видове накрайници и дължини на телескопа.

Може ли да брандираме снимки или фон?

Да разбира се това е напълно възможно както при нашите автомобили. Можем да добавим името на вашият бранд по време на обработката, НО можем и да поставим вашият бранд на нашият фон и по време на снимките. За този въпрос моля свържете се с нас на телефон 0885506628. Можете да ни пишете и във ФБ