Обадете се сега или резервирайте за по-късно

Как става това?

Попълнете всички полета

Изберете времеви диапазон – Часа избран от Вас е времето в което ще работим по вашата резервация! 

Ще получите имейл с известие за потвърдена резервация

Моля не закъснявайте, когато сте на адреса свържете се с нас по телефона +359885506628

Услуга почистване на автомобил се извършва в детайлинг студио при наличие на свободни часове. Тя се договоря допълнително на телефон 0885 50 66 28. Всички останали услуги може да изберете директно от системата за резервация.

Календарът се зарежда...
Powered by Booking Calendar
captcha

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Резервация за фотосесия може да резервирате и по телефона, ако системата Ви затруднява или предпочитате личният контакт. Moже те да ни пишете и във страницата ни във ФБ

До няколко минути получавате автоматичен отоговор от резервационната система, след което наш служител трябва да потвърди. Тогава получавате втори имейл, че вашата резервация е удобрена. 

Ако сте направили резервацията в работно време, нашите служители ще Ви отговорят в рамките на няколко минути. Ако е в извън работно време отговор ще получите в първият работен ден.

Да напълно е възможно наш служител да Ви потърси ако има въпроси относно направената резервация или реши да провери дали избора Ви за ден и час съвпада с вашето желание.

Наш служител ще Ви потърси в деня на резервацията и ще Ви подсети. Също така изпращаме и подсещане чрез Вайбър. Ако сте пропуснали вашият час и все още имаме свободни часове в този ден, ще можем да изместим часът ви за по късен.

Ако е необходимо да направите резервация от името на ваш приятел или колега, то това не е проблем, само ако попълните неговите данни за връзка с него. Много е важно да имаме пряк контакт с получателя на услугата поради много причини. 

НЕ, заплащане се дължи само и единствено след извършване на фото сесията. Преди това не дължите нищо. Молим всички наши клиенти да планират внимателно резервацията, за да не се налага да отлагаме или местим часове.

 Това създава проблеми в организацията на нашият работен ден. Разбира се при необходимост се съобразяваме с вашите нужди.

За мотор около 20 минути.

За Базова фотосесия (Автомобил, Джип, Минибус) 30 минути

За Премиум фотосесия (Автомобил, Джип, Минибус) 120 минути

*може да имаме необходимост от допълнително време за подготовка, ако МПС-то има нужда от допълнително почистване и подготовка за снимки.

В зависимост от натоварването на студиото, снимките може да се получат в рамките на същия ден или на следващата сутрин. Всичко зависи от времето на вашето пристигане при нас. 

Снимките и линка за вграждане в mobilebg се изпращат на имейла посочен в резервацията. Ако сте резервирали по телефона, наш служител ще изиска ваш имейл на място.

Къде се слага ваш линк за да направя обявата си интерактивна?

Резервация за фотосесия

Мястото на линка за Виртуална реалност се намира точно под мястото където поставяте избраните от Вас 17 снимки. След като копирате линка от емайла го поставете на мястото под тях. 

След което натиснете бутона запиши Видео. Веднага след като прегледате вашата обява ще видите VR360 под текстовото описание.