Транспорт

Уважаеми клиенти. Екипът ни се стреми да разшири предлаганите услуги. Ето защо с удоволствие Ви предоставяме още една от тях Пътна помощ или „Транспорт от врата до врата“. Само в две стъпки получавате цена от 30 до 75лв с вкл 20% ДДС за град София

цена за Пътна помощ
Пътна помощ

Фирмата разполага с мощен V10 aвтомобил и ремарке с допустима маса до 3000кг. С това оборудване можем напрактика да предвижим всеки модел Автомобил или Джип

транспорт с ремарке

Ремаркето с което разполагаме е модел Anssems MSX 3000 405×200 Позволява товарене на МПС със собствено тегло до 2500кг

Транспорт за лодки и каравани

Освен преместване на всички видове превозни средства до фотостудиото, можем да транспортираме до КАТ или друг адрес по желание на клиента.

Също така при необходимост можем да вземем с вашето ремарке лодка или друго оборудване с максимално тегло до 3500 кг подходящо за теглене от лек автомобил.

транспорт на каравани

Ако искате да преместите караваната до следващия къмпинг с нас можете да го направите лесно и без необходимото МПС

транспорт на лодки

Всяка лодка с подходящото ремарке може да бъде преместена на различни места. Но освен ремарке Ви е необходимо и достатъчно мощен автомобил.

Цена на единичен курс в рамките на България започва от 80лв с ДДС без значение от превозното средство. Цената се опреля от начална и крайна цел по Google карти и се изчислява еднопосочно (Пример; София – Пазарджик = 112км = 168лв с ДДС). Пътната помощ е само за автомобили с налични всички гуми необходими за предвижване на МПС-то

За повече информация може да се свържете с нас на телефон: 0885 50 66 28

Услугите предлагани от нас се извършват в работни дни от Понеделник до Петък от 08:00 до 18:00ч

НЕ извършваме превоз на повредени МПС-та (катастрофирали) или с липсващи части от окачването.

НЕ извършваме превоз на автомобили по високи от 2м и с по голямо междуосие от 3,9м

Може да ни пишете и във ФБ

Ако искате фотосесия с включена цена за транспорт моля свържетесе първо с нас, за уточняване на цена.

До колко време идвате на адрес?

Стараем се да отговорим максимално бързо на нуждите на клиента. Разбира се разполагаме само с едно такова превозно средство и планираме всеки курс. Ако се нуждаете от превоз можете да се свържете с нас и да получите точен отговор.

Възможно ли е да пътувам с вас до крайната дестинация?

Да разбира се, нашият автомобил разполага с 4 места и място за багаж. Това напрактика Ви дава възможност да се предвижите с нас в посоката която караме вашият автомобил, мотор, яхта или каравана.