VAG group

Професионална фотография за вашят автомобил от VAG Group във фото студио 360 градуса. Ние създаваме виртуална реалност с възможност за директно споделяне в mobile.bg

Подарете си фото сесия за вашият любим автомобил или го продайте в mobile.bg с уникална обява. Бъдете различни и покажете на хората 360 градуса презентация, влезте в салона на автомобила и вижте повече от 50 различни акцента. Това е възможно само с нашата система за снимане.

VAG group
VAG group

Всеки модел има място при нас. Не важно дали е нов или стар, важното е да бъде показан в правилната светлина. Ако сте любител на марките от ВАГ Гроуп то това е правилно място за вас. Обадете ни се днес и си запишете час за вашият автомобил. Фото сесията трае само 30 минути, а спомена остава за дълго. Впечатляващи снимки на вашият автомобил. Ако искате да зарадвате ваш приятел може да направите и подарък ваучер за фотосесия.

Марките представлявани от VAG group са :

Volkswagen  (леки автомобили) – към 2015 г. е част от концерна, която се занимава с производството на леки автомобили
Audi последната автомобилна марка от групата Auto Union, купена от Daimler-Benz през 1964 г.
Seat  контролният пакет акции на компанията (53 %) е купена от държавата през 1986 г.
Skoda компанията е придобита през 1991 г.
Porsche 49,9% от компанията Porsche AG са купени през 2009 г. Към 2011 г. се е планирало сливане с майчинската Porsche SE с цел създаване на единна интегрирана автомобилна компания

Още от марките на VAG Group


Bentley – компанията е купена през 1998 г. от британския концерн Vickers едновременно с Rolls-Royce
Bugatti – марката е купена през 1998 г.
Lamborghini – компанията е придобита от дъщерната на Volkswagen компания Audi през 1998 г.
Scania AB – контролният пакет акции на тази компании (70,94%) е придобит през 2009 г
MAN AG – контролният пакет акции на компанията (55,9%) е купен през 2011 г.
Ducati Motor Holding S.p.A. е един от водещите производители на мотоциклети висш клас, купен от Audi AG
ItalDesign Giugiaro – италианската Lamborghini Holding, чиято майчинска компания е Audi AG, купува 90,1% от акциите на дизайнерското ателие през 2010 г.

Всяка една марка от тази група се радва на изключителна популярност и високи продажби. Макар някой от имената да са замесват с различни скандали като Дизел гейт това не попречва на продажбите и развиването на техните модели. Много от собствениците на тези автомобили споделят радостта от шофиране от хиляди километри. А добре развитата сервизна мрежа на марките дава усещане за сигурност.