Ваучер фотосесия Мотор 24.99лв

5/5 - (7 votes)

Видяно 510 , видяно днес 1 

Ако и ти искаш такива Снимки на мотор виж тази презентация:

Loading...
×
+

ПЛАТИ ОНЛАЙН

Вземи сега Ваучер фотосесия на страхотна цена и се насладите на страхотни снимки на твоят мотор.

Сега може да се възползваш от страхотна оферта. Само за

24,99лв* с ДДС

ще получиш професионална фотосесия и 360 виртуална реалност+ всички оригинални снимки на линк за сваляне. Как да взема своя ваучер? Максимален размер на МПС обща дължина до 5м и 20см тегло до 2800кг височина до 2,4м ширина до 2,1м

РЕЗЕРВИРАЙТЕ СЕГА ПЛАТЕТЕ НА МЯСТОТО

Не е нужно да правите всичко сами. Можете да разгледате още примери за мотори в нашата секция МОТО . Всички снимани благодарение на този Ваучер фотосесия. Ако продавате или искате да си оставите интерактивен спомен, това е мястото. Всичко което е необходимо ще направим за да получите максимално удоволствие от работата си с нас. Всяка ваша обява в mobile.bg ще бъде пълноценна.

Снимки на мотор

Колко време е необходимо за снимки на мотор?

В рамките само на няколко минути, ще подготвим машината за всички снимки. Освен снимките, разчитаме на професионална техника за звукозапис. Представете си 360 градуса презентация, съпроводена от неповторимият звук на вашият кон. Това не е видео презентация. Няма начало и край. Може да въртите безкрайно и да се насладите на всички кадри отново и отново. Без реклами и прекъсване. С гладка работа на телефона Ви на всякъде и по всяко време. Струва ли си?

Отговора е ДА! Доверете се на професионалното ни фото студио и вижте какво можем. Влезте в 21 век с най-технологичната обява за продажба. Или просто покажете на вашите приятели как изглежда мотора Ви, дори когато не е пред вас.

Ваучер фотосесия за подарък включва над 100 снимки на мотора!

Ваучера за тази фотосесия може да го подарите и на ваш близък. Направете една различен подарък. Хората оценяват и малките неща когато са направени от сърце. Ако искате можем да подготвим специална изненада, за всички идеи и въпроси можете да разговаряте с нас. На нашият телефон 0885506628 или на имейл booking@360carscan.com.

Бъдете една крачка пред другите. Иновативно решение за за висококачествени снимки на мотор.

Мога ли да направим снимаме мотора в лошо време?

Това е възможно най-правилният въпрос. Когато става дума за мотори, времето на вън е изключително важно. Най-вече за моториста дали може да кара? Разбира се при нас това няма значение. Нашето фото студио в София е на закрито и проветриво място. Можем лесно да подсигурим сигурен транспорт и в най-лошото време. Това значи на практика , че не е необходимо да чакате да изгрее слънце, за да направите подходящи снимки на вашият мотор. Нужно е само да заявите един ваучер за фотосесия и това е всичко. От наша страна ще подсигурим безопасно и коректно заснемане.