5/5 - (113 votes)

Loading

Ваучер фотосесия Мотор 50.00лв

Ако и ти искаш такива Снимки на мотор виж тази презентация:

Вземи сега Ваучер фотосесия на страхотна цена и се насладите на страхотни снимки на твоят мотор.

Loading...
×
+

В рамките само на няколко минути, ще подготвим машината за всички снимки. Освен снимките, разчитаме на професионална техника за звукозапис. Представете си 360 градуса презентация, съпроводена от неповторимият звук на вашият кон. Това не е видео презентация. 

Няма начало и край. Може да въртите безкрайно и да се насладите на всички кадри отново и отново. Без реклами и прекъсване. С гладка работа на телефона Ви на всякъде и по всяко време. Струва ли си?

 

Отговора е ДА! Доверете се на професионалното ни фото студио и вижте какво можем. Влезте в 21 век с най-технологичната обява за продажба. Или просто покажете на вашите приятели как изглежда мотора Ви, дори когато не е пред вас.

Ваучера за тази фотосесия може да го подарите и на ваш близък. Направете една различен подарък. Хората оценяват и малките неща когато са направени от сърце. Ако искате можем да подготвим специална изненада, за всички идеи и въпроси можете да разговаряте с нас. 

Нашият телефон е 0885506628 или на имейл booking@360carscan.com.

 

Бъдете една крачка пред другите. Иновативно решение за за висококачествени снимки на мотор.

Това е възможно най-правилният въпрос. Когато става дума за мотори, времето на вън е изключително важно. Най-вече за моториста дали може да кара? Разбира се при нас това няма значение. Нашето фото студио в София е на закрито и проветриво място.

Можем лесно да подсигурим сигурен транспорт и в най-лошото време. Това значи на практика , че не е необходимо да чакате да изгрее слънце, за да направите подходящи снимки на вашият мотор. Нужно е само да заявите един ваучер за фотосесия и това е всичко. От наша страна ще подсигурим безопасно и коректно заснемане.