Портфолио

Потопете се във виртуална реалност на всяка една презентация. Не знаете ли какво е виртуална реалност? Това е нова крачка в света на технологията не я пропускайте.

Снимки BMW

Ако търсите подходящ автомобил,то виртуалната реалност е точно за Вас. Искате да разгледате нещо ново? Вие сте на правилното място. Изберете категория и се насладете на единственото 360 авто мото преживяване. Завъртете автомобила, отворете вратите, влезте вътре или просто чуите звука

Най-интересните фото сесии показваме и в нашите канали във ФБ . За тях пишем Сторита, интригуващи текстове и споделяме в различни групи. Можете да ни подкрепите в това като сложите лайк в нашите страници и споделяте това което Ви харесва.

Виртуалната реалност е нова крачка в света на технологията не я пропускайте.

За нашата система не е необходимо ползване на специално оборудване. Нашата дигитална виртуална презентация е съвместима със всякакви смарт устройства, операционни системи и компютри. Достатъчно Ви е да имате достъп до Интернет.

Повечето клипове съдържат ненужна информация, породено от лошо заснемане или целенасочено показване на най-добрите страни. При нас показваме само това което е важно, а именно КОЛАТА или МОТОРА. Няма фон с красива зеленина през зимата. Няма и отражение на преминаващи обекти и отблясъци.  ПРИ НАС НЯМА РЕКЛАМИ ПО СРЕДАТА НА ПРЕЗЕНТАЦИЯТА!!! НИТО В САЙТА!!!

Да бихте могли да скриете, това което в последствие ще трябва да покажете. Но това ли е целта Ви? Да се опитате да лъжете вашите клиенти? НЕ! Това не е добре, защото да загубите времето на хората и вашето не е добра идея. Бъдете честни, добрите снимки, показват на Потенциалните клиенти точно това което искат да знаят. 

Технологичното време за обработка след фотосесия е около 1 час. Въпроса е колко още презентации има определени за този работен ден преди и след вас. Правим всичко възможно да издадем снимките и линковете на нашите клиенти в рамките на деня или най-късно на следващият работен ден.