Портфолио

Потопете се във виртуална реалност на всяка една презентация. Не знаете ли какво е виртуална реалност? Това е нова крачка в света на технологията не я пропускайте.

Ако търсите подходящ автомобил,то виртуалната реалност е точно за Вас. Искате да разгледате нещо ново? Вие сте на правилното място. Изберете категория и се насладете на единственото 360 авто мото преживяване. Завъртете автомобила, отворете вратите, влезте вътре или просто чуите звука

ДОКАЖЕТЕ, ЧЕ СТЕ ФЕН и ВСЯКА СЕДМИЦА ЩЕ ВИДИТЕ НОВA СПЕЦИАЛНА КОЛА САМО ТУК !!!

Най-интересните фото сесии показваме и в нашите канали във ФБ и Инстаграм. За тях пишем Сторита, интригуващи текстове и споделяме в различни групи. Можете да ни подкрепите в това като сложите лайк в нашите страници и споделяте това което Ви харесва.

Виртуалната реалност е нова крачка в света на технологията не я пропускайте.

Трябват ли ми очила за VR?

За нашата система не е необходимо ползване на специално оборудване. Нашата дигитална виртуална презентация е съвместима със всякакви смарт устройства, операционни системи и компютри. Достатъчно Ви е да имате достъп до Интернет.

Защо да гледам VR360 в место клип?

Повечето клипове съдържат ненужна информация, породено от лошо заснемане или целенасочено показване на най-добрите страни. При нас показваме само това което е важно, а именно КОЛАТА или МОТОРА. Няма фон с красива зеленина през зимата. Няма и отражение на преминаващи обекти и отблясъци. Не няма и пропуснати места. Снимаме всичко от всеки ъгъл. Но това не е най-хубавото. Доста от платформите за клипове съдържат платено продуктово съдържание. ПРИ НАС НЯМА РЕКЛАМИ ПО СРЕДАТА НА ПРЕЗЕНТАЦИЯТА!!! НИТО В САЙТА!!!

Предпочитам да снимам сам за да не се видят всички дефекти.

Да бихте могли да скриете, това което в последствие ще трябва да покажете. Но това ли е целта Ви? Да се опитате да лъжете вашите клиенти? НЕ! Това не е добре, защото да загубите времето на хората и вашето не е добра идея. Бъдете честни, добрите снимки, показват на потенциалните клиенти точно това което искат да знаят. Дори с леки дефекти видими от снимките, автомобила може да бъде продаден и на висока цена. Въпроса е да сте отговорен продавач. Нека клиента сам прецени дали иска да купи.

Ако дойда да снимам кога ще мога да пусна колата за продажба?

Технологичното време за обработка след фотосесия е около 1 час. Въпроса е колко още презентации има определени за този работен ден преди и след вас. Правим всичко възможно да издадем снимките и линковете на нашите клиенти в рамките на деня или най-късно на следващият работен ден.