Стани наш клиент

Ако желаете да станете част от нашите клиенти, може да се свържете с нас на имейл или на телефон:

booking@360carscan.com

+359 885 50 66 28


Ние ще изготвим абонаментен план според нуждите на вашият бизнес. За физически лица услугата е достъпна при специфични изисквания от наша страна. За всички въпроси свързани с изготвяне на индивидуална оферта моля свържете се директно с нас. Максимален размер на МПС обща дължина до 5м и 20см тегло до 2800кг височина до 2,4м ширина до 2,1м


КАКВО ВКЛЮЧВА УСЛУГАТА?

Подготовка за снимане на обекта

VR заснемане на интериор

Заснемане на акценти интериор / екстериор

Обработка на снимките до 1 работен ден

Генериране на Онлайн презентация (за повече информация се свържете с нас)

Изпращане на оригинални файлове на клиента за използване с други цели (Изпращаме ви линк на имейл адрес посочен в резервацията. Линка е активен до 1 месец)

Съхранение на Онлайн презентацията за срок до 1 година (само за физически лица). За юридически лица, съхранението може да бъде безсрочно в зависимост от поетите ангажименти.

Генериране на линк за споделяне в други сайтове и онлайн каталози

Как да резервирам?

Как да продам колата си?

Как да продам колата си – Нашето продуктово видео може да Ви даде точна представа как работи нашата система. Това е най-лесният път към продажбата на автомобил или мотор.

как да продам колата си

Какво става с презентацията след продажба на колата?

Всяка презентация се пази минимум 1 година . Това е наше задължение и можете да разчитате на този срок. Разбира се при необходимост, можем да удължим този срок. На този етап не се предвижда допълнително заплащане за удължаване на този период.

Ако искам да кача ваша презентация на наш сайт как става това?

Нашата презентация е разработена да може да работи със всички типове програмни езици за сайтове. Това означава, че е необходимо да отворите място в сайта си (Iframe) и да го настройте на нашият размер 800х544px . Важно е да уговорим това предварително, за да не бъде изтрита презентацията след изтичане на срока от 1 година. Към момента работим с няколко сайта по този начин и не изискваме допълнително заплащане за съхранение.

Ако кача ваша презентация в сайта, нашите клиенти ще се прехвърлят ли във вашият сайт?

Не вашите потребители разглеждат съдържанието директно във вашият сайт. Няма препратки и допълнителни линкове към нас. Единственото което виждат е наше лого и то е по време на зареждане на презентацията. Ако вашите потребители решат да ни посетят е необходимо да отворят нов прозорец и да изпишат името на нашата компания.