НОВИНИТЕ ДНЕС

Новините днес – Прочетете най-новите актуализации от нашите бизнес партньорства. Участие в състезания. Събития и интересни факти. Може да следите и нашият профил във ФБ. Ако не сте разгледали нашето портфолио може да го направите сега.

Макар нашето фото студио да не от дълго време на пазара, вече можем да се наречем Бранд. Това можете да видите в този раздел НОВИНИТЕ ДНЕС. Ето защо се стараем да участваме в различни Авто-мото събития. Подкрепяме различни клубове и инициативи. Стараем се да бъдем полезни на обществото и да предоставяме гъвкави услуги. Разбира се нашата работа е съсредоточена в фото услугите и там е нашата сила.

Но как да разбера къде ще участвате?

Всеки път когато взимаме участие в състезания, конкурси или изложби обявяваме това в нашата ФБ страница. Освен там споделяме сторита в Instagram, Пишем новини тук и в профила ни в гоогле. Скоро предвиждаме и стартиране на интересна рубрика в нашият youtube канал.

Можем ли да се свържем с вас за да отразите наше събитие?

Абсолютно!!! Склонни сме да участваме в различни формати свързани с авто-мото средите, можем да предоставим награди за ваше събитие. Можем да бъдем на терен и да снимаме. Можем да бъдем там където Ви е необходимо помощ за превоз. Нужно е само да се свържете с нас и да ни кажете повече, за това което ще правите. От наша страна може да разчитате, на 100% професионализъм и присъствие.

Ако имате наши снимки но не сте ги качили в албум, можем ли да ги получим отделно?

За всяко събитие, правим различно количество снимки. В голяма степен има дублиране на кадри. Нашият екип се старае да извади най-качествените моменти от всеки кадър. Но ако това което сме Ви показали не е достатъчно за вас? Тогава можете да ни изпратите имейл със примерна снимка на която сте Вие, или ваш автомобил и да ни попитате за допълнителни кадри.

В такива случай изпращаме сурови материали напълно безплатно, ако са налични. Ако желаете да изработим колаж по ваша идея или да направим специфична обработка на допълнителни кадри е възможно да се таксува като отделна услуга.

Възможно ли е да отразите събитие на което не сте присъствали?

Да често споделяме интересна информация за предстоящи събития в нашата ФБ страница. За да отразим подобно събитие трябва да имаме материали свързани с него предоставени с изричното съгласие на организатора. Можем да анонсираме ваше събитие в нашите канали, но не бихме са ангажирали да споделяме чужди снимки и информация, ако не сме на терен.