5/5 - (164 votes)

Loading

Ваучер за фотосесия - Стандарт 100.00лв

ваучер за фотосесия – Стандарт пример:

Loading...
×
+

Този ваучер е подходящ за всеки стандартен тип автомобил, джип или мини бус

Този ваучер за фотосесия е подходящ за всеки стандартен тип автомобил, джип или мини бус с максимален размер: обща дължина до 5м и 20см тегло до 3000кг височина до 2,4м ширина до 2,1м

Защо да губите своето време в подготовка, снимки и обработка. А можете просто да ни позвъните и да вземете този ваучер за Професионална фотосесия на страхотна цена. Само 30 минути са необходими за постигане на високо качество. 

Можете да си спестите време с тази страхотна система за детайлно заснемане. Ако нямате време за чакане и искате просто да свършите работа, не е проблем! Нашето фото студио може да вземе и върне автомобила от адрес. Ако е нужно почистване, ще го направим вместо вас.

В зависимост от натоварването на студиото, снимките може да се получат в рамките на същия ден или на следващата сутрин. Всичко зависи от времето на вашето пристигане при нас. 

Снимките и линка за вграждане в mobilebg се изпращат на имейла посочен в резервацията. Ако сте резервирали по телефона, наш служител ще изиска ваш имейл на място.