Ваучер за фотосесия – Базова 49.99лв

5/5 - (16 votes)

Видяно 810 , видяно днес 2 

Ваучер за фотосесия – Базов пример:

Loading...
×
+

ПЛАТИ ОНЛАЙН

Този ваучер за фотосесия е подходящ за всеки стандартен тип автомобил, джип или мини бус

Сега може да се възползваш от страхотна оферта. Цената на тази фотосесия е само за

49,99лв* с ДДС

ще получиш професионална фотосесия и 360 виртуална реалност+ всички оригинални снимки на линк за сваляне. Как да взема своя ваучер? Максимален размер на МПС обща дължина до 5м и 20см тегло до 2800кг височина до 2,4м ширина до 2,1м

РЕЗЕРВИРАЙТЕ СЕГА ПЛАТЕТЕ НА МЯСТОТО

Всяка кола е различни, но ако искаш професионално отношение трябва да имаш един и същ подход. Ето за това нашето фото студио се стреми да даде най-добрата гледна точка на вашият автомобил.

Трябва ли ми ваучер за фотосесия и на каква цена?

Дали ще продавате или ще го направите за спомен. Виртуалната реалност дава усещане което получава шофьора, когато е зад волана. В богатото ни портфолио може да намерите всякакви видове презентации. Ако искате да продавате и да сте различни в mobile.bg

ваучер за фотосесия

Защо да губите своето време в подготовка, снимки и обработка. А можете просто да ни позвъните и да вземете този ваучер за Професионална фотосесия на страхотна цена. Само 30 минути са необходими за постигане на високо качество. Можете да си спестите време с тази страхотна система за детайлно заснемане. Ако нямате време за чакане и искате просто да свършите работа, не е проблем! Нашето фото студио може да вземе и върне автомобила от адрес. Ако е нужно почистване, ще го направим вместо вас.

Правилната продажба зависи от вас. От нас само фотосесия на страхотна цена!

При продажба на автомобил е важно да сте конкурентни. Ето една бърза стратегия как да постигнете това:
Нужни са Ви снимки (да 17 снимки може да са достатъчни но защо да се ограничавате само до тях?)
Нужна ви е правилна цена (това е труден въпрос що се отнася до конкуренцията в сайтовете. Но можете да направите относителен анализ и да прецените дали може да продадете на исканата цена)
Нужно е време което да отделите за подготовка, анализ, почистване, снимки, намиране на правилно място както и светлина.
Всичко това само за да пуснете една обява!

А защо просто не потърсите професионална помощ, всичко ли поправяте сами когато се развали?

Да знаем, че можете да се справите сами, но вашето време струва ли си да го губи за тези неща? Отговорът е не! Вече не е нужно. За това сме тук. За да ви спестим време, да ви дадем това от което се нуждаете. Да направите нещата като професионалист.