5/5 - (65 votes)

Loading

КАБРИО И РЕКЛАМНИ– цена 150.00лв

Виж тази примерна фотосесия на супер цена:

Loading...
×
+

Цената на тази фото сесия се определя от няколко неща като водещо е количеството на снимките. Всяка ОС на снимане включва 36 кадъра. В тази фотосесия е включено външно заснемане на 6 оси.

Това означава, че ще получите 216 снимки от различен ъгал само от вънка. Отделно ще направим снимки на детайлите, за да покажем всичко от близо.

При автомобилите със сгъваем покрив тип кабриолет или хардтоп, може да се постигне доста ефектно представяне в едно с всички конфигурации на автомобила. В примера по-долу може да видите как автомобила е със затворен таван, сгънат покрив и на трета ос с вдигнат ветробран.

Това означава, че ще получите 216 снимки от различен ъгал само от вънка. Отделно ще направим снимки на детайлите, за да покажем всичко от близо.

Този ваучер за фотосесия е подходящ за всеки стандартен тип автомобил, джип или мини бус с максимален размер: обща дължина до 5м и 20см тегло до 3000кг височина до 2,4м ширина до 2,1м

Защо да губите своето време в подготовка, снимки и обработка. А можете просто да ни позвъните и да вземете този ваучер за Професионална фотосесия на страхотна цена. Само 30 минути са необходими за постигане на високо качество. 

Можете да си спестите време с тази страхотна система за детайлно заснемане. Ако нямате време за чакане и искате просто да свършите работа, не е проблем! Нашето фото студио може да вземе и върне автомобила от адрес. Ако е нужно почистване, ще го направим вместо вас.

В зависимост от натоварването на студиото, снимките може да се получат в рамките на същия ден или на следващата сутрин. Всичко зависи от времето на вашето пристигане при нас. 

Снимките и линка за вграждане в mobilebg се изпращат на имейла посочен в резервацията. Ако сте резервирали по телефона, наш служител ще изиска ваш имейл на място.