Ваучер Стандарт – фотосесия цена 120.00лв

5/5 - (11 votes)

Видяно 435 , видяно днес 2 

Виж тази примерна фотосесия на супер цена:

Loading...
×
+

ПЛАТИ ОНЛАЙН

Подходящ за брандирани автомобили, кабриолети и други с нужда от показване на по-висока преспектива

Сега може да се възползваш от фотосесия на супер цена. Само за 120,00лв* с ДДС

ще получиш професионална фотосесия и 360 виртуална реалност+ всички оригинални снимки на линк за сваляне. Как да взема своя ваучер? Максимален размер на МПС обща дължина до 5м и 20см тегло до 2800кг височина до 2,4м ширина до 2,1м

Ако искате да продавате и да сте различни в mobile.bg

РЕЗЕРВИРАЙТЕ СЕГА ПЛАТЕТЕ НА МЯСТОТО

фотосесия на супер цена
Искате да впечатлите своите клиенти или приятели с вашият неповторим дизайн? Тогава вземете тази фотосесия на супер цена и покажете всички гледни точки в един 360 градуса тур.

Защо цената на тази фото сесия е по скъпа?

Цената на тази фото сесия се определя от няколко неща като водещо е количеството на снимките. Всяка ОС на снимане включва 36 кадъра. В тази фотосесия е включено външно заснемане на 6 оси което означава, че ще получите 216 снимки от различен ъгал само от вънка. Отделно ще направим снимки на детайлите, за да покажем всичко от близо:

професионална фотосесия цена
Всяка професионална изработка изисква професионална фотосесия.

Но моята кола е кабриолет, какво може да постигнем за тази цена на фотосесия?

При автомобилите със сгъваем покрив тип кабриолет или хардтоп, може да се постигне доста ефектно представяне в едно с всички конфигурации на автомобила. В примера по-долу може да видите как автомобила е със затворен таван, сгънат покрив и на трета ос с вдигнат ветробран.

При представянето на вашият автомобил, ще променяме стила на колата с различните конфигурации на тавана. По този начин когато разгледате презентацията и движите вертикално ще видите промяната в осите на заснемане и съответно промяната в автомобила. Това е доста ефектен начин да покажете вашият автомобил в пълният му блясък. Още за този тип презентации можете да видите в тази примерна фотосесия на Mercedes Benz SL320 cabrio

При всеки клиент подхождаме индивидуално, всяка наша презентация е адаптирана според вида автомобил и неговото предназначение. За повече информация може да се свържете с нас. Ако все още не сте сигурни какъв тип фото сесия да изберете нашият екип ще ви предостави всички необходими съвети за да направите правилният избор. За нас е важно да останете доволни и да ни препоръчате на ваши приятели. Обадете се сега или ни изпратете имейл с вашите въпроси, ще се опитаме да ви отговорим в най-кратък срок.