Да построиш мечтаният мотор

5/5 - (11 votes)

Loading

Да си моторист е въпрос на личен избор, мечтаният мотор и облеклото са това което показва на останалите кой си в същност. В този епизод ще Ви срещнем с един човек, превърнал своята мечта в хоби и бизнес.

мечтаният мотор
За този човек мечтаният мотор е Harley Davidson

Коко от nomadcustom.bg е създал много мотори през годините. Като част от тях може да видите в нашата секция мотори. Гледайте цялото видео и чуйте неговата лична история. Как е започнал? Кое го вдъхновява? За кого е правил мотори? И още много други интересни факти от създателя на Nomadcustom LTD.

Къстъм мотори и лични истории от Коко

Абонирайте се за канала за да получавате известия за нови видеа . Ако ви е харесало видеото може да го споделите с приятели и да го харесате. Освен това ще се радваме да ни пишете в коментар какво мислите.

Ако имате интересна история която искате да споделите чрез подобно видео, или притежавате уникално превозно средство което ще бъде интересно за зрителите. Пишете ни на имейл или се свържете с нас на посоченият телефон. Нашата цел е да показваме и съхраняваме историята на Автомобили и мотоциклети. Станете част от този формат.