Автоизложба-конкурс „Ние сме България“

Rate this post

Loading

Дори и в тези сложни времена за втора поредна година между 23 и 25 Април на паркинга на Исторически парк ще се проведе Автосъбитие „Ние сме България“ Всяко превозно средство трябва да носи символите на България и /или Българската култура. Най-атрактивните участници ще бъдат възнаградени и от нас. Ще бъдем там заедно с Вас, а в края на 25.04 лично ще връчим и нашите награди на първенците. Останете с нас и следете за директно включване от мястото на събитието.

Ние сме България

Кракта история за проведеното събитие Ние сме България.

След като екипа ни посети това невероятно място, можем да разкажем и какво видяхме. Едно от най-запомнящите се места в България. В този ден се намирахме някъде между средновековието и съвремието. Бяхме обгърнати с много интересни сгради, възтановки на различни епохи. Пред главният вход на парка, беше и изложбата на автомобили и мотори носещи символите на Българската дърва и история. Това беше незабравимо изживяване. През целия ден имаше съпровод на талантлив DJ , които се грижеше за доброто настроение на всички посетители с традиционни български песни. Служителите на парка, бяха облечени в различни български облекла и носеха радост за най-малките посетители.

Заслужава ли си да го посетим?

Бихме казали единодушно и шумно ДА. Това е единственото Авто мото събитие организирано под надслов НИЕ СМЕ БЪЛГАРИЯ. Там ще видите уникални дизайни на различни тунинг ателиета. Ще можете да почерпите вдъхновение за ваш проект. Можете да се отпуснете в невероятната атмосфера на Историческия парк и да споделите всичко това с вашите близки и приятели. Без съмнение посетете парка дори и тогава когато няма събитие. Дори в такъв ден ще останете доволни.