Ендуро Ябълка 2022

5/5 - (1 vote)

Видяно 52 , видяно днес 2 

На 16.07.22 в местността на град Габрово, се проведе една изключителна мото надпревара под името Ендуро Ябълка. Състезанието събра на 90 участника в три различни класа. Състезание сравнимо по организация с всички стандарти на мото спортовете от този клас. Разбира се не липсваха и представители на бизнеси занимаващи се с този тип спорт. Колкото до само състезание и как протече то може да се запознаете в детайли от нашият репортаж.

Ако сте любители на Мото крос или Ендуро то обезателно трябва да изгледате епизода ни посветен на Enduro Ябълка / Ендуро Ябълка 2022

Още в началото на деня кипеше усилена подготовка и част от организаторите тестваха трасето за да се убедят , че е безопасно и всички препятствия са както трябва.

Ендуро Ябълка
Трасето беше с обща дължина почти 20 километра

Разбира се беше помислено и за публиката, като за тяхното добро настроени имаше DJ през целият ден. Също така вкусно хапване, а любителите на мотори можеха да разгледат както последните модели на марките GAS GAS така и голям набор аксесоари от GR MX

Не пропускайте да се абонирате за нашият канал в YouTube където ще можете да следите нашите участия в различни събития. Освен събития може да чуете и историята на различни колекционери и създатели. Още новини може да четете тук.

ЛЯТО 2022


Уважаеми приятели, клиенти както всички Вас така и нашият екип има нужда от почивка. Поради тази причина считано от 15.08 до 31.08 фото студиото ще работи само с предварително записани часове минимум ден на пред. Това ще гарантирана възможността да отделим нужното внимание за всеки клиент дори и в намален състав. Резервационната система в сайта ще Ви ориентира за всичко необходимо което трябва да направите за да запазите час. Желаем на всички Вас весели и слънчеви дни.

This will close in 200 seconds