Cafe racer TossaR

5/5 - (1 vote)

Видяно 75 , видяно днес 3 

Какво е хубаво кафе? Не не такова което си правите сутрин преди работа. Говорим за Caferacer мотор преработен по един неповторим начин от TossaR. В нашето видео може да научите, как се правят тези мотори и какво е важно да знаете за тях.

Асен от TossaR И неговата история с кафетата

Всяка мечта започва от лист хартия. Това е неговата мечта, да прави неповторими мотори и да кара хората да се усмихват. Едно от водещите в неговият свят е емоцията да създава неповторима линия. Той се довери на нашият екип за представяне на неговите мотори.

Ако желаете да се свържете с него може да посетите страницата му във ФБ TossaR

TossaR
Моторите на TossaR са изваяни до последният детайл

За всяко интересно събитие или среща ще пишем в нашата секция Новините Днес. Ако искате да отразим Вас или събитие организирано от вашият клуб, може да се свържете с нас на посоченият телефон или имейл адрес.

Нашият YouTube канал е създаден за да показваме вашите събития и истории. Абонирайте се за него и ще можете да следите всичко което правим.

ЛЯТО 2022


Уважаеми приятели, клиенти както всички Вас така и нашият екип има нужда от почивка. Поради тази причина считано от 15.08 до 31.08 фото студиото ще работи само с предварително записани часове минимум ден на пред. Това ще гарантирана възможността да отделим нужното внимание за всеки клиент дори и в намален състав. Резервационната система в сайта ще Ви ориентира за всичко необходимо което трябва да направите за да запазите час. Желаем на всички Вас весели и слънчеви дни.

This will close in 200 seconds