Peugeot 205 rally

5/5 - (2 votes)

Видяно 117 , видяно днес 8 

Loading...
×
+

Още в далечната 1987 година това Peugeot 205 е произведено като автомобил за предвижване в градска среда но само малко след това се появява и версията Peugeot 205 rally. Днешният автомобил предоставен ни отново от братя Бабачеви е закупен през 2009 година като стандартна версия. След като установяват отличното състояние на купето, преминават към пълната му реставрация. Решението е било да се направи във версията Рали. След като са събрали всичко необходимо през 2016 година за пръв път го показват в ретро средите на рали в Пловдив.

Peugeot 205 rally
Двигателя е доработен като на оригиналната версия на Peugeot 205 rally

Колата се съхранява в гараж и единствено се кара при мероприятия на ретро клубовете в страната. В този автомобил има нещо с голяма сантиментална стойност за тях. Монтирали са оригиналната рамка и допълнителни фарове от състезателното Пежо 205 Т16 на з.м.с.Илия Чубриков предоставена лично от него.

Всеки автомобил от секция Ретро се представя индивидуално и във ФБ страницата ни.

ЛЯТО 2022


Уважаеми приятели, клиенти както всички Вас така и нашият екип има нужда от почивка. Поради тази причина считано от 15.08 до 31.08 фото студиото ще работи само с предварително записани часове минимум ден на пред. Това ще гарантирана възможността да отделим нужното внимание за всеки клиент дори и в намален състав. Резервационната система в сайта ще Ви ориентира за всичко необходимо което трябва да направите за да запазите час. Желаем на всички Вас весели и слънчеви дни.

This will close in 200 seconds