Ретро автомобили и тяхната история

Всички марки ретро автомобили на едно място. Единствено при нас 360 продуктова фотография на всички автомобили клас Retro. Тук ще намерите 360VR презентация и кратка история на автомобила. Зедно можем да запазим историята.

Ретро автомобили
Ретро автомобили и тяхната история в 360 градуса

Какви са ретро автомобилите на България?

Повечето от Вас вероятно са виждали значително количество СОЦ возила в авто ретро походите. Те също могат да се приспаднат към клас Ретро автомобили. Това е така защото и те както останалите класически автомобили са устояли на времето. Достойни за уважение и за много от Вас вероятно изпълнени със спомени, те същото имат място пред нас.

100 годишни ретро автомобили.

Но разбира се всеки автентичен над 25 годишен и добре гледан автомобил може да се нарече Ретро. Има два типа ретро коли, тези над 25 години и тези над 30 години. Вторият тип е различен, дори понякога имаме удоволствието да снимаме коли наближаващи 100 годишна възраст.

Този тип класики са много далеч от съвременните разбирания за управление. Но и те все още могат да се срещнат в редки случай на пътя. Това е меко казано изтинско събитие.

В нашето портфолио може да забележите и доста редки екземпляри. Няколко от представените автомобили са изтински диаманти за авто средите. Те представляват единични бройки произведени в целия свят. Тяхната история вдъхновява различни колекционери.

За ретро колите и техните собственици.

Повечето колекционери могат да се похвалят със завидно количество ретро автомобили. Но дали всички са в ТОП състояние зависи и от техните възможностти да се грижат за тях.

Какво още можем да направим за представянето на ваш класически автомобил?

Всеки автомобил от секция Ретро се представя индивидуално и във ФБ страницата ни. За да остане в историята дори и тогава когато автомобила го няма. Знаем колко е трудно да съхраните в добро здраве всяка една от тези прекрасни легенди. Точно за това сме създали тази категория. Тя ще бъде вашето място за споделяне на история. Всеки посетител може да види вашият автомобил, да прочете вашите думи. Да разгледа всеки детайл.

Ако искате да бъдете част от тази страница с вашият любим класически или ретро автомобил, нужно е само да заявите ваучер от тук.